full screen background image

Despre echipa de futsal Bukovina Vicovu de Jos, cu preşedintele Cornel Carcea şi antrenorul Cristian Burlică

Prima ediție din 2019 a emisiunii de sport de la Viva Fm Rădăuți i-a avut ca invitați, vineri, 4 ianuarie, pe reprezentanții echipei de futsal Bukovina Vicovu de Jos. Astfel au fost prezenți, în studioul Viva Fm Rădăuți, Cornel Carcea, președintele clubului Csat Vicovu de Jos, și Cristian Burlică, antrenorul echipei.

Bukovina Vicovu se Jos activează în liga întâi a campionatului național de futsal din România și cei doi invitați au făcut un bilanț al echipei după primul tur de campionat în liga întâi. După un început foarte dificil din punct de vedere al programului, în care a întâlnit cele mai bune trei echipe din România (Timișoara, Deva și Galați), inimoasa echipă din Vicovu de Jos a început să evolueze de la egal la egal cu adversarii săi, reușind ca în ultima etapă a turului să se impună pe terenul rivale din Cluj Napoca, aducând trei puncte binemeritate care le dau speranță talentaţilor fotbaliști ai echipei din Vicov.

Antrenorul echipei şi-a lăudat elevii, susținând că doar lipsa pregătirii a făcut diferența între ei și ceilalți competitori, de cele mai multe ori jucând de la egal la egal cu mult mai titrații lor adversari. De altfel, echipa din Vicovu de Jos este și foarte tânără, având o medie de vârstă de aproximativ 22 de ani!

Din păcate, echipa Bukovina Vicovu se Jos nu este susținută așa cum ar trebui de către autoritățile locale și județene, după cum a afirmat președintele clubului Csat Vicovu de Jos, Cornel Carcea, jucătorii evoluând de plăcere, fără a beneficia de salarii sau prime, puțina finanțare primită permițându-le doar să plătească arbitrajele și deplasările.

Echipa Bukovina Vicovu se Jos are și formație de tineret U19 care activează în Sala de Sport a Liceului “Ioan Nistor “din Vicov de Sus, majoritatea jucătorilor fiind elevi la același liceu .Și echipa de tineret are rezultate bune, reusind și un rezultat de excepție, eliminând din Cupa României cea mai bună echipă din Moldova, realizând surpriza competiției.

Cu toate greutățile și impedimentele, Bukovina Vicovu se Jos își propune să își întărească lotul și să poată activa cu și mai mare succes în campionatul ligii întâi de futsal.

comments

comments


TAG