full screen background image

Peste 90% din locurile de cazare din județ, ocupate de Revelion

Peste 90% din locurile de cazare în pensiunile şi hotelurile din județul Suceava sunt ocupate de Revelion.

Pachetele pentru ultima noapte din an au început să se vândă din vară, cu toate că tarifele nu au scăzut față de sezonul trecut.

Conducerea Asociaţiei pentru Turism Bucovina susține că atragerea turiștilor s-a făcut inclusiv prin programe care oferă separat cazare, masă și diferite atracții în aer liber, astfel încât fiecare beneficiar să aleagă.

Cele mai căutate destinatii turistice sunt zonele Gura Humorului, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc.

Hotelurile și pensiunile din județul Suceava au oferte variate de Revelion, care includ, acolo unde există posibilitatea, piscină, plimbări cu cai sau cu ATV și schi.

O pensiune din Vatra Dornei are cazare și pensiune completă + masă festivă, pentru 4 nopți, la 1.280 de lei de persoană, iar un hotel din aceeași stațiune a ridicat tariful la 2.990 de lei de persoană.

La Vatra Moldoviței, o pensiune are preț la cazare cu demipensiune + masă festivă, pentru 3 nopți, la 1.000 de lei de persoană, în timp ce la o pensiune din Mălini cazarea cu pensiune completă + masă festivă, pentru 4 nopți, costă 1.880 de lei de persoană.

Există și oferte de cazare fără masă pentru vacanța de Revelion: 170 de lei, pe noapte, de persoană, la o cabană din Gura Humorului, sau 100 de lei, în aceleași condiții, la o alta din Dorna Candrenilor.

comments

comments