full screen background image

Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni – LicArt începe pe 7 ianuarie

Începând de luni, 7 ianuarie, se va desfășura, timp de 10 săptămâni, ediția a 18-a a celui mai mare concurs național pentru liceenii români – LicArt, organizat de Clubul “Nouă ne Pasă” şi coordonat de omul de cultură și jurnalistul Radu Herjeu.

Dacă eşti licean, îţi place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni.

Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro şi să te înscrii.

Motivele pentru care trebuie să te înscrii îţi sunt prezentate de organizatori: “Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (anul trecut ele au depăşit 15.000 de lei). Şi cu numărul de participanţi. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. Plus că site-ul concursului şi pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toata ţara şi cu sansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie! Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile marcante din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează câştigătorii. E timpul să încurajăm frumosul din tineri!”

Mai multe despre Regulament, Premii, Marile Jurii sau Ediţiile anterioare afli pe www.licart.ro.

LicArt se defăşoară în perioada 7 ianuarie – 17 martie şi este organizat de Clubul “Nouă ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei.

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza