full screen background image

Asociația MicNews.ro a adus zâmbetul pe buzele a sute de copii defavorizați din București și Ilfov

Personalităţi marcante din cadrul Asociaţiei MicNews.ro, l-au ajutat pe Moş Crăciun, să împartă cadouri copiilor defavorizaţi din familiile dezorganizate provenite din mediul rural.

Anul acesta, ”Campania Sărăcia Distruge Omenia”, organizata luni si marti de Asociaţia MicNews.ro, a avut sprijinul domnului Mihai Căldăraru, domnului Andrei Marcu, Secretar General al Asociaţiei MicNews, Primo Prod SRL, domnului Mihai Palangeanu, Hofigal S.A, Asociatia Europeana a Drepturilor Omului si Protectiei Sociale, prin reprezentantul său legal, doamna Daniela Riccio, ODS Otical Disc Solutions, prin doamna Mihaela Ciurei, domnul Pruna Stefan Cornel, Agent Principal al Sectiei 8 Politie, domnului Adrian Dumitru Pirvu, Managing Editor la StirideActualitate.ro, TradeMedia.ro, și tuturor sponsorilor si oamenilor cu suflet mare.

Cu aceasta ocazie, peste 200 de copii au primit cadouri din partea Moşului.

Asociația MicNews.ro a reușit, prin campania ”Sărăcia Distruge Omenia”, organizată în perioada 10-20 decembrie, să aducă zâmbetul pe buzele a sute de copii defavorizați din București și Ilfov.

Scopul campaniei a fost acela de a colecta jucării, hăinuţe, încălţăminte, dulciuri, rechizite şi orice alte obiecte la care au renunțat, de dragul copiilor nevoiași, toți cei care au vrut să contribuie și să se alăture acestui gest caritabil, înaintea Sărbătorilor de Iarnă.

Românii au dat dovadă de sensibilitate și dărnicie, dăruind din puținul lor, copiilor nevoiași și defavorizați, atât cei care au avut o situație financiară bună, cât și cei care nu au un venit substanțial. Astfel, s-au strâns, în final, 300 de pachete, ca rezultat al generozității a 700 de persoane.

„Majoritatea cadourilor, adică o treime, au fost donate exclusiv copiilor defavorizati din Judeţul Ilfov. O altă categorie care s-a putut bucura de cadourile de Crăciun, sunt cele peste 50 de familii care au o condiție materială și financiară precară, majoritatea având și ei, la rândul lor, copii. Persoanele care și-au petrecut Crăciunul în spitale, respectiv copii și adulți care trăiesc cu o dizabilitate, au primit în total, 15 la sută din cadouri. Datorită generozităţi extraordinare, 250 de famiili şi peste 100 de vârstnici au primit câte un cadou”, a declarat presedintele Asociatiei MicNews.ro, domnul Mihai Caldararu.

comments

comments