full screen background image

Antrenorul echipei de fotbal FC Amicii Bruxelles, Doru Costea, la Radio VIVA FM

Vineri, 21 decembrie, în cadrul emisiunii sportive de la Viva Fm Rădăuți, a fost invitat Doru Costea, președintele și, totodată, antrenorul echipei de fotbal FC AMICII BRUXELLES.

Clubul FC AMICII BRUXELLES a fost înființat în anul 2014 și activează cu mare succes în campionatele regionale ale regiunii Bruxelles.

Astfel, în acest an, echipa manageriată de Doru Costea a promovat din P4 în P3, regiunea Bruxelles (echivalentul ligii a patra de la noi).

După desfășurarea turului de campionat, FC AMICII BRUXELLES conduce detașat în clasament, având șapte puncte avans față de locul doi, având un parcurs excelent.

Echipa FC AMICII BRUXELLES este formată în proporție de 80 la sută din jucători români care joacă fotbal de plăcere, jucătorii lucrând pe șantier cinci zile pe saptamana, iar duminica participând cu succes la competițiile sportive.

Toți jucătorii sunt angajați la firma lui Doru Costea, care este și principalul sponsor al echipei de fotbal. Acest lucru îi unește și mai mult, ei fiind practic o mare familie care își petrece timpul împreună, atât la muncă cât și la fotbal. De altfel toți au alături soțiile, copiii sau prietenele care îi susțin din tribună la fiecare meci.

Doru Costea a amintit și faptul că majoritatea jucătorilor au practicat fotbalul și în România, unii dintre ei fiind cunoscuți de iubitorii acestui sport. Astfel a amintit jucătorii Acatrinei Robert (care a jucat la Progresul Frătăuții Vechi), Grecu Dorel (care a evoluat în trecut pentru Bucovina Rădăuți), Mitrofan Daniel și Ungureanu Ştefănel (care au evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț), Bud Sabin și Hanus Eugen (foști jucători la Olimpia Satu Mare).

Clubul FC AMICII BRUXELLES are și echipa a doua care, de asemenea, are un parcurs excelent, fiind pe primul loc în seria lor și calificați în semifinalele cupei. Și la echipa a doua activează jucători cunoscuți cum ar fi Ciuștea Bogdan și Pîrlog Silviu, care au evoluat ani buni pentru Zimbrul Siret.

Doru Costea îi mai are în staff pe Aiftincăi Paul (secretarul clubului), Mitrofan Aleador (magazioner), Oprea Constantin (director tehnic), Potîrniche Costel (director sportiv) și un preparator fizic belgian, Jean Luc, care are un CV impresionant cu stagii de pregătire la cluburi ca Borusia Dortmund sau Liverpool.

Obiectivele clubului pentru anul viitor sunt promovarea cu ambele echipe în eșaloanele superioare și câștigarea cupei.

În final, Doru Costea a urat tuturor colaboratorilor, iubitorilor fotbalului și ascultătorilor VIVA FM un an nou cu sănătate și împliniri și un Crăciun fericit alături de cei dragi!

comments

comments