full screen background image

Incediu la o gospodărie din localitatea Brăiești, pornit de la o afumătoare

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit, marţi, cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o încăpere dintr-o construcție anexă corp comun, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la casa de locuit, la parterul căreia funcționează un magazin.

Incendiul, anunţat prin 112 la ora 14:45, a fost lichidat la ora 16:00.

Au ars: acoperișul de deasupra încăperii pe o suprafață de aproximativ 35 mp, elemente de tâmplărie din PVC și bunuri casnice. S-au degradat pereții încăperii, documente din arhiva magazinului și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o afumătoare amplasată în interiorul încăperii (foc deschis în spații închise).

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcției corp comun, casa de locuit și magazinul proprietarului.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza