full screen background image

Adda, Shift şi Paula Seling, la Revelionul în aer liber din Suceava

Pentru al cincisprezecelea an consecutiv, sub conducerea lui Ion Lungu, Primăria Suceava organizează Revelionul în aer liber.

Manifestările de la trecerea dintre ani vor avea loc în parcarea Iulius Mall, pe scena din Lunca Sucevei urmând a evolua Ada Band, Paula Selling (foto), Shift, Andra Matei, Ana Ilka Mureşan, Doina Ciprian Petroaie, Alexandru Recoliuc, Lucia Păltineanu, Clara Hurjui, Nicolae Vieru şi alţi artişti locali de muzică populară.

La miezul nopţii, conform tradiţiei, primarul Ion Lungu va ura „La mulţi ani!” celor prezenţi şi va ciocni un pahar de şampanie cu petrecăreţii.

Deşi au fost multe solicitări, edilul-şef spune că organizarea Revelionului pe esplanada Casei Culturii nu este tocmai recomandată: “Am o rezervă în acest sens, cu toate că au fost unele spectacole în Centru, însă noaptea de Revelion este una mai specială. Lumea sărbătoreşte, vine cu sticla de şampanie, o dă de pământ, ca să poarte noroc, şi riscăm să distrugem totul, pe acolo, prin zonă”.

În scopul finanţării şi organizării în comun a acţiunilor de interes local cuprinse în proiectul „Revelionul sucevenilor” 2018-2019”, municipiul Suceava s-a asociat cu societatea comercială Attrius Developements Iaşi.

Potrivit contractului de asociere, contribuţia municipiului reşedinţă constă în alocarea din bugetul local a sumei de 170.000 de lei şi în coordonarea evenimentelor programate prin proiect.

La rându-i, firma Attrius Developements Iaşi va participa în asociere cu suma de 50.000 de lei, punând la dispoziţie, în acelaşi timp, Parcarea Iulius Mall Suceava.

comments

comments