full screen background image

Un bărbat din Dărmăneşti, care conducea băut şi fără permis, găsit cu maşina într-un şanţ de poliţişti

În această noapte, la ora 02.35, Secția 5 Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată despre faptul că, la intersecția DN 2 cu DJ 178A, din localitate, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe conducătorul auto, un localnic de 41 de ani, care a declarat faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul din direcția Dărmănești spre municipiul Suceava, a derapat și a intrat într-un șanț.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest.

Acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments