full screen background image

5 furnizori de servicii sociale din județul Suceava, printre câştigătorii unui concurs iniţiat de Ministerul Muncii

În perioada 6 noiembrie – 7 decembrie, Ministerul Muncii și Justiției Sociale a organizat un concurs dedicat furnizorilor publici și privați de servicii sociale din România, în contextul anului aniversar al Centenarului Marii Uniri, anul în care România aniversează 100 de ani de la înființarea statului național unitar român.

Concursul „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România” s-a adresat furnizorilor de servicii sociale publici și privați din România, care au înființat și dezvoltat servicii sociale, considerate modele de bună practică în domeniul în care activează și care au reușit cu profesionalism, responsabilitate și tenacitate să îmbunătățească calitatea serviciilor sociale oferite.

Fișele de prezentare a serviciului social transmise de către furnizorii publici și privați au fost evaluate de către Comisia de jurizare constituită la nivelul Ministerului Muncii și Justiției Sociale, iar în urma evaluării au fost desemnate câștigătoare 100 de servicii sociale oferite de furnizori acreditați de servicii sociale din România. Pentru serviciile sociale înscrise la concurs și care nu se regăsesc printre cele desemnate câștigătoare se vor oferi diplome de participare.

Furnizorii publici și privați care oferă serviciile sociale desemnate câștigătoare vor fi premiați în cadrul unui eveniment organizat în data de 13 decembrie 2018, ora 14.30, în Aula Facultății de Sociologie și Asistență Socială – București, șoseaua Panduri, nr. 90, sector 5, București.

“Printre cei 100 de câștigători se află și cinci furnizori de servicii sociale din județul Suceava. Este vorba despre Centrul Multifuncțional Destinat Victimelor Violenței in Familie (serviciu social cu cazare, organizat ca centru rezidențial destinat victimelor violenței în familie), Centrul social cu destinație multifuncțională Gura Humorului (centre rezidențiale pentru tineri în dificultate), Complexul de Recuperare Neuro-PsihoMotorie Blijdorp – O Nouă Viață (centru de Tip Respiro) şi Complexul de recuperare neuro-psihomotorie Blijdorp – O Nouă Viață (centrul de servicii de recuperare neuro motorie pentru persoane adulte, centru de zi de recuperare), toate din structura DGASPC Suceava, precum şi despre Fundația ”Sfinții Ierarhi Leontie și Teodosie” România – Așezământul de Copii “Sf. Ierarh Leontie” Rădăuți. Îi felicităm pe această cale și le dorim mult succes în tot ceea ce fac pentru a oferi servicii sociale de calitate pentru comunitate.”, a precizat şefa Direcţiei Generale Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, Georgeta Nadia Creţuleac.

comments

comments