full screen background image

VIVA FM – Radioul sărbătorilor de iarnă vă oferă cinci coșuri cu produse locale!

Sărbătorile vin, sărbătorile vin! Știm că ați citit cântând! Și noi suntem la fel de entuziasmați! Cu pași repezi, ne apropiem de magia sărbătorilor de iarnă și, așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, în luna decembrie VIVA FM este Radioul sărbătorilor de iarnă!

Noi am intrat deja în spiritul festiv şi de aceea am pregătit pentru voi un playlist special, cu cele mai cunoscute cântece de iarnă din repertoriul internațional și românesc. Noutatea, începând cu acest an, este că vom avea colinde specifice zonei Moldovei!

Pentru că luna decembrie este despre bucuria de a dărui, împreună cu prietenii noștri – Killer, Aldo Caffe, Bermas, Cașcaval Zada, Natur Cătină și Şcoala de Cosmetică D’Anais, ne-am gândit să organizăm pentru voi, în perioada 17 – 21 decembrie, o serie de concursuri în cadrul cărora puteți câștiga o sumedenie de premii.

Dacă sunteți curioși să aflați ce este în sacul lui Moș Crăciun de la VIVA FM, vă dezvăluim câteva informații: cinci coșuri cu produse locale, în care se află bunătăţi tradiţionale din carne de la KILLER, cafea aromată de la ALDO CAFFE, bere cu tradiție de la BERMAS, brânzeturi pe gustul tău de la Zada,  suc natural de la Natur Cătină și 5 vouchere, în valoare de 50 de lei fiecare, la Şcoala de Cosmetică D’ANAIS.

În plus, Stefi’s Art and Memories vă oferă un glob personalizat VIVA FM, pe care să îl agățați în bradul de Crăciun.

Participă la concurs și poți fi chiar tu unul dintre câștigători! Cum? Foarte simplu! Lasă un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Suceava, în care să transmiți gânduri bune sucevenilor de Crăciun.

Ascultă Radio VIVA FM și masa ta va fi mai încărcată cu bunătăţi!

Nu uitați! Cel mai frumos cadou este familia.

Sărbători fericite, așa cum vă doriți, alături de VIVA FM – Radioul sărbătorilor de iarnă!

comments

comments