full screen background image

După cum bine știți, în luna decembrie avem pregătite multe surprize pentru voi. Simțim deja febra cumpărăturilor pentru Crăciun, suntem siguri că și voi, așadar,  împreună cu Kosarom ne-am gândit să venim în ajutorul vostru. Puteți să tăiați de pe lista de sarcini mersul la cumpărături deoarece Viva FM- radioul sărbătorilor de iarnă și Kosarom vă  aduc blazonul calității pe masa de Crăciun!

Scrieți-ne într-un mesaj privat, pe pagina de Facebook Viva FM Neamț, care sunt produsele voastre preferate de la Kosarom și puteți câștiga un pachet cu produse de la prietenii noștri. Concursul se desfășoară în perioada 10-20 decembrie, iar câștigătorii îi vom anunța la matinalul ”Dimineți Animate”. Stați pe frecvență!

Kosarom este producător și distribuitor de produse din carne atât pe plan național, cât și internațional de peste 25 de ani! La Kosarom veți găsi o gamă diversificată de produse tradiționale din carne de pui si porc, afumături, produse pentru grătar, specialități din pui și porc, chiar și produse vegetale!

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați: http://kosarom.ro/

comments

comments