full screen background image

Concert caritabil, duminică, la Restaurantul “Padrino” din Suceava

Duminică, 9 decembrie, începând cu ora 18.00, sunteţi invitaţi la un concert caritabil, cu muzică live, la Restaurantul “Padrino” din Suceava, susținut de talentații artiști locali, cum ar fi Alexandra Todosi, Ionuț Ilisoi, Andrei Cicioc etc.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru tratamentul Florentinei Prisăcaru în Statele Unite ale Americii, tânăra suceveancă fiind diagnosticată cu o formă rară de cancer – sarcom cu celule clare de părți moi.

Din nefericire, cancerul de care suferă Florentina este deja în stadiul 4, însă ea este hotărâtă să lupte pentru viaţa ei.

După ce medicii din Austria și Franța i-au spus că nu există tratament pentru această boală, Florentina a descoperit un tratament experimental în Statele Unite ale Americii, California.

Pentru a urma acest tratament de lungă durată, tânăra are nevoie de o sumă enormă de bani, aproximativ 500.000 de dolari.

Florentina vorbeşte deschis despre boală şi despre faptul că, pentru a învinge lupta cu cancerul, are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi.

Ea se află deja în SUA la tratament, însă aceasta are nevoie în continuare de bani.

Cei care vor să o ajute pe Florentina să supraviețuiască pot face donații în următoarele conturi:

Beneficiar: Florentina Loredana Prisăcaru
Cont RON: RO85BTRLRONMFRT254280401
Cont EUR: RO31BTRLEURCRT0254280401

Parteneri ai evenimentului sunt Restaurantul “Padrino” Suceava şi Radio Viva FM.

comments

comments