full screen background image

Proiecție de film și dezbatere „Marea Unire – România, la 100 de ani”, la Casa de Cultură Rădăuţi

Asociația „Rădăuțiul Civic” vă invită la proiecția filmului documentar „Marea Unire – România, la 100 de ani”, care va avea loc în data de 30 noiembrie, vineri, ora 18:00, la Casa de Cultură a Municipiului Rădăuți în sala mică (cinema).

În scurt timp, România va celebra 100 de ani de la Marea Unire de la 1918.

Centenarul Marii Uniri este despre oamenii acestei țări și despre istoria lor.

Centenarul este despre ce învățăm noi, generația de astăzi, din sacrificiul generației care a făcut Marea Unire și despre gândurile noastre pentru țara în care ne-am născut și unde ne dorim ca ea să fie peste 100 de ani de-acum încolo.

“Pentru că ne dorim ca acest moment al Centenarului să nu treacă pe lângă noi fără să aflăm mai multe despre istoria noastră, vă invităm la o
proiecție de film documentar „Marea Unire – România la 100 de ani” realizat de Agenția Națională de Presă din București. După proiecția filmului care va avea loc la Casa de Cultură din Rădăuți (sala mică, cinema), va avea loc și o discuție interactivă cu invitați din Rădăuți, istorici sau persoane ne vor ajuta să vedem lucrurile și dintr-o altă perspectivă”, transmite Luca Ciubotaru, Președinte al Asociației „Rădăuțiul Civic”.

Intrarea este liberă, iar accesul se face în limita locurilor disponibile în sală (50 de locuri).

comments

comments