full screen background image

Gura Humorului va fi gazda elitei europene a silviculturii

Stațiunea Gura Humorului va primi, anul viitor, vizita a aproximativ 100 de directori generali și experți în domeniul pădurilor din statele membre ale Uniunii Europene și Comisiei Europene.

Reuniunea va avea loc în perioada 5-6 iunie 2019, în perioada deţinerii de România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Ministerul Apelor și Pădurilor, Consiliul Județean, Prefectura și Primăria Gura Humorului urmează să încheie un protocol pentru organizarea evenimentului.

Decizia va fi luată în ședința de luni a consilierilor județeni.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că, în contextul organizării a numeroase evenimente la nivel înalt, judeţul Suceava va fi una dintre gazdele delegaţiilor internaţionale: “Această calitate poate fi folosită de o manieră eficientă pentru o promovare economică, comercială sau investiţională, turistică şi culturală. Reuniunea directorilor generali în domeniul pădurilor, care va avea loc în perioada 5 – 6 iunie 2019, în oraşul Gura Humorului, va contribui la consolidarea pe termen lung a administraţiei publice prin vizibilitatea pe care o oferă judeţului în condiţiile participării elitei politice şi tehnice europene.”

comments

comments