full screen background image

Ultima serie de plecări în staţiunile de tratament. de pe 28 noiembrie

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) aduce la cunoştinţă că, pentru cea de a 19-a serie de plecări la tratament, ultima din anul 2018, pensionarii şi asiguraţii din judeţul Suceava au la dispoziţie 241 de bilete de tratament.

Directorul executiv al CJP Suceava, Constantin Boliacu, informează că din totalul alocat instituţiei, circa 100 de bilete sunt pentru staţiunea Vatra Dornei.

Din acelaşi total, până acum au fost ocupate 196 de locuri, 45 bilete de tratament rămânând disponibile.

Persoanele interesate, care au calitatea de pensionari sau asiguraţi, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea repartizării unui bilet de tratament, în limita numărului de locuri disponibile.

Cu biletele de tratament încă neadjudecate se mai poate merge la Amara, „1 Mai”, Căciulata, Herculane, Olăneşti, Lacul Sărat, Moneasa şi Pucioasa, plecarea în staţiuni făcându-se între 28 noiembrie şi 3 decembrie.

La cele 45 de bilete de tratament nesolicitate până în prezent, li se adăugă altele la care beneficiarii iniţiali au renunţat.

Astfel, din totalul biletelor ocupate până la acest moment (196) există persoane care au informat telefonic, că intenţionează să renunţe la plecarea în staţiune, motiv pentru care persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, respectiv de asiguraţi, pot să se adreseze Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea alocării unui bilet de tratament şi dintre cele la care s-a renunţat.

În cazul în care nu vor exista solicitări, biletele de tratament vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.

Persoanele care sunt îndreptăţite la un bilet de tratament trebuie să se prezinte la sediul CJP cu trimiterea în regim special de la medic, cu cartea de identitate şi cuponul de pensie din luna anterioară plecării în staţiune.

Ridicarea biletelor de tratament se va face de către titular, iar în cazuri excepţionale de către o altă persoană, în baza unei procuri autentificate din care să rezulte că cel în cauză este împuternicit în acest sens.

Beneficiarii de bilete de tratament balnear, la prezentarea în staţiune, trebuie să aibă asupra lor CARDUL DE SĂNĂTATE activat la medicul de familie şi să cunoască şi CODUL PIN.

În caz contrar, nu se poate beneficia de tratament în staţiune.

comments

comments