full screen background image

O stație nouă în rețeaua de benzinării RO, concept OSCAR, la Suceava

Începând de astăzi, aveți la dispoziție o stație nouă în rețeaua RO, la Suceava.

RO este o stație modernă în pas cu nevoile șoferului. ”Drumul bun începe cu tine!” – este promisiunea noului brand dezvoltat de OSCAR Downstream.

“RO concept OSCAR” este primul pas al intrării OSCAR în retailul de carburant cu benzinării.

“Retailul reprezintă un pas natural pentru noi, ca și companie de distribuție ajunsă la maturitate, și in același timp o oportunitate de a face un nou pas și de a transfera în B2C profesionalismul dovedit în B2B.

RO a fost conceput și este implementat ca o prezență modernă, prietenoasă, gândită special pentru șoferii la drum, atât companii, cât și clientul obișnuit, ce apreciază raportul calitate/preț ca fiind unul determinant în alegerea benzinăriei.

Brandul de franciză RO, concept OSCAR, beneficiază de lanțul logistic integrat al OSCAR, de același carburant recunoscut de șoferii profesioniști, de avantajele portofoliului de carduri OSCAR și, nu în ultimul rând, de suportul operațional și tehnic asigurat de o echipă de profesioniști disponibilă 24/24h”, afirmă reprezentanții OSCAR Downstream.

Rețeaua de stații OSCAR are în acest moment 51 de stații, din care 20 active pe brandul RO.

„Urmărim pentru RO o dezvoltare rapidă, sustenabilă și în același timp consolidarea rețelei la nivel național”.

Companiile ce au card de flotă OSCAR beneficiază în stațiile RO de aceleași condiții comerciale, calitate a carburantului, transparență operațională și siguranța alimentării, la fel ca în orice stație DIESELpoint Access.

În plus, în staţiile RO, oricine poate avea acces la carburantul OSCAR cu cele două game aditivate ACTIS și FORTIS, dar și de o abordare caldă și prietenoasă, împreună cu serviciile și produsele oferite local de fiecare dintre benzinăriile RO.

Când pornești la drum, ai nevoie de un prieten de nădejde pe care să te bazezi în orice situație: să-ți ofere un carburant de calitate, o cafea și o vorbă bună.

Drumul bun începe cu tine! Pentru că RO înțelege nevoile șoferului!

“Ne găsiți în Suceava, pe Calea Unirii, nr. 35 și online pe www.benzinariile.ro si www.oscars.ro, transmit reprezentanţii OSCAR Downstream.

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza