full screen background image

Campania Umanitară „Sărăcia Distruge Omenia”, de Crăciun 2018

Asociaţia MicNews dă startul Campaniei Umanitare „Sărăcia Distruge Omenia”.

“Prieteni dragi, numărătoarea inversă a început, Crăciunul „Sărăcia Distruge Omenia” sosește anul acesta în 23 noiembrie – 23 decembrie!

Ne aflăm în pragul celei de-a VII-a ediție a Campaniei Umanitare „Sărăcia Distruge Omenia” de Crăciun și, cu această ocazie, declarăm deschisă acțiunea de strângeri de alimente, dulciuri, haine, produse igienico-sanitare .

Dacă ne cunoașteți deja acțiunile, știți bine că sărbatorile sunt pentru noi acele momente în care ne le facem ziua frumoasă copiilor noștri și ocazii speciale menite a face fericite cât mai multe familii necăjite.

An de an reușim să aducem zâmbete și speranță pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale famiilor defavorizate din mediul rural . An de an reușim să aducem bucurie sinceră pe chipurile copiilor copleșiți de pachetele pline de dulciuri și rechizite.

Cu ajutorul vostru, al tuturor celor vor face donații în alimente sau vor dona bani, vom pregăti pachetele și vom străbate satele, comune și orașe mari pentru a duce o rază de lumină și speranță semenilor noștri.

Acțiunea umanitară va fi precedată de Asociația MicNews în data de 6 decembrie, eveniment la care vă invităm să pregătim împreună cele 130 de cutii cu alimente (precum ulei, făină, conserve de carne și alimente, paste, mălai, zahăr și dulciuri) și cele 90 de cadouri cu bunătăți pentru copilași”, a transmis Mihai Căldăraru (foto), președintele Asociației MicNews.

Donațiile pot fi făcute la adresa: Nerva Traian nr 8, bloc.M55, Etj.8, sc.1, sector 3

Pentru donațiile în alimente, jucării și rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației MicNews – tel.: 0723.755.112, e-mail: micnews.ro@gmail.com sau saraciadistrugeomenia.ro@gmail.com.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza