full screen background image

26 noiembrie – 1 decembrie, “Săptămâna Națională a României” la VIVA FM

VIVA FM declară perioada 26 noiembrie – 1 decembrie “Săptămâna Națională a României”.

Acum 100 de ani, în anul 1918, s-a îndeplinit cel mai mare obiectiv național al românilor din patru unghiuri: Basarabia, Bucovina, Transilvania și Regatul României, acela de a constitui un stat unitar, puternic. Aniversăm cu respect această zi, care marchează cel mai important eveniment al istoriei poporului roman, și anume Marea Unire.

România, țara noastră de glorii, țara pe care o purtăm în suflet cu mândrie, țara noastră cu Dunăre, Carpați și mare, țara în care ne-am născut, ar trebui cinstită în fiecare zi. Așadar, “Săptămâna Națională a României”, inițiată de Viva FM, are scopul de a ne reaminti că România este patria noastră, a tuturor românilor. ‘’E România celor de demult și-a celor de mai apoi. E patria celor dispăruți și a celor ce va să vie.’’ (Barbu Ștefănescu Delavrancea).

Sărbătorim o țară frumoasă, cu peisaje naturale, tradiții și obiceiuri unice în lume, cu un popor bun și credincios, o țară ce trebuie prețuită și protejată, căci au luptat atâția oameni cu brațele armate pentru a o întregi.

La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor românilor!

Cu acest prilej, organizăm pentru ascultătorii noștri un concurs pe paginile de Facebook Viva FM.

Ce trebuie să faci? Scrie câteva rânduri, într-un comentariu la această postare https://www.facebook.com/vivafm.ro/photos/a.117355188344793/2122435781170047/?type=3&theater pentru Suceava și https://www.facebook.com/1648957288734728/photos/a.1816530675310721/1971742939789493/?type=3&theater pentru Neamț , despre ce înseamnă pentru tine România și 1 Decembrie. Cele mai frumoase comentarii vor fi premiate!

Pentru că iubim al nostru sfânt tricolor, oferim ca premiu un drapel, însoțit de un tort personalizat cu drapelul României, o carte din domeniul istoriei și o invitație gratis la Muzeul Unirii din Iași.

Cei 5 câștigători vor fi anunțați ce către colegii noștri, la matinalul ‘’Dimineți Animate’’.

Așadar, fii pe frecvență pentru a afla dacă ai câștigat.

Mulțumim partenerilor camapaniei ”Săptămâna Națională a României”: Cabinetul Centenar al Primăriei Iași, Complexul Muzeal Național Moldova Iași, cofetăria Marabou din Iași, cofetăria Delicatese Larisa din Suceava, cofetăria Mami din Botoșani și cofetăria Central din Piatra Neamț.

 

comments

comments