full screen background image

Conferința internațională “Student în Bucovina” 2018, la USV

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează cea de-a VIII-a ediție a Conferinței internaționale Student in Bucovina.

Evenimentul, care va avea loc între 15-16 noiembrie 2018, se va desfășura sub egida Ministerului Educației Naționale (MEN).

Acțiunea va debuta pe 15 noiembrie, începând cu ora 9.30, în aula din corpul E. La această ediție vor participa aproximativ 100 de studenți, care vor reprezenta următoarele universități: Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, Universitatea din Oradea, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Universitatea Națională de Tehnologii Alimentare din Kiev, Universitatea de Stat de Agricultură din Minsk, Universitatea din Manas – Kyrgystan, Universitatea de Agricultură a Georgiei și Universitatea din Rzeszow.

Evenimentul se adresează în exclusivitate studenților, având rolul de a-i ajuta să deprindă interesul și abilitățile necesare pentru cercetare începând de la nivelul studiilor de licență.

Prezența profesorilor și a studenților din alte centre universitare românești și din străinătate dovedește prestigiul internațional al conferinței și, în același timp, reprezintă o nouă oportunitate pentru universitatea noastră de a dezvolta proiecte didactice și de cercetare în parteneriat cu alte centre universitare.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza