full screen background image

Un foc făcut într-un adăpost de animale a declanşat un incendiu la două case din Capu Codrului

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brăiești, au intervenit, luni, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Capu Codrului.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexele unei proprietăți, focul fiind propagat și la o construcție din gospodăria învecinată, existând pericolul de extindere la vecinătăți.

Incendiul a fost anunţat la ora 13:47 şi lichidat la ora 17:15.

Primului proprietar i-au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje, corp comun, pe aproximativ 130 mp, un tractor agricol și alte bunuri din gospodărie.

S-au degradat obiecte de mobilier, acoperișul și pereții exteriori ai locuinței.

La a doua gospodărie, au ars aproximativ 40 mp dintr-un perete al adăpostului de animale și 10 mp de azbociment de pe acoperișul construcției.
S-au degradat 4 ferestre și o ușă (tâmplărie din PVC) de la casa de locuit.

Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale al primului prorprietar, cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spații închise.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două case de locuit și restul anexelor gospodărești.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza