full screen background image

Agenţii economici suceveni, instruiţi asupra accesării ajutoarelor de stat

Direcţia Regională a Finanţelor Publice organizează, în judeţul Suceava, acţiuni de informare privind accesarea ajutoarele de stat.

Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

Punct de informare locală permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat este Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi.

Astfel, în luna noiembrie, pentru judeţul Suceava, programul sesiunilor de instruire, organizate la nivelul structurilor judeţene din raza de competenţă a DGRFP Iaşi, a operatorilor economici interesaţi în accesarea ajutoarelor de stat acordate include întâlnirile de pe 13 noiembrie, de la AJFP Suceava şi de pe 21 noiembrie, de la administraţia financiară locală Cîmpulung Moldovenesc.

comments

comments