full screen background image

42 de bilete pentru tratament în staţiuni, rămase nesolicitate

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava îi informează pe cei interesaţi că, pentru judeţul Suceava, au fost alocate 307 bilete de tratament pentru ultima serie din acest an.

Dintre acestea, 265 sunt deja solicitate, fiind disponibile încă 42 bilete de tratament.

Locuri libere mai sunt în staţiunile Amara, Căciulata, Geoagiu, Lacul Sărat, Moneasa şi Sângeorz, plecarea fiind stabilită pentru intervalul 14-17 noiembrie 2018.

În cazul în care nu vor exista solicitări, biletele de tratament rămase vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.

Persoanele care sunt îndreptăţite la un bilet de tratament trebuie să se prezinte la sediul CJP cu trimiterea în regim special de la medic, cu cartea de identitate şi cuponul de pensie din luna anterioară plecării în staţiune.

Ridicarea biletelor de tratament se va face de către titular, iar în cazuri excepţionale de către o altă persoană, în baza unei procuri autentificate din care să rezulte că cel în cauză este împuternicit în acest sens.

Beneficiarii de bilete de tratament balnear, la prezentarea în staţiune, trebuie să aibă asupra lor CARDUL DE SĂNĂTATE activat la medicul de familie şi să cunoască şi CODUL PIN.

În caz contrar, nu se poate beneficia de tratament în staţiune.

comments

comments