full screen background image

Cel puţin unsprezece răniţi într-un incident armat în California

Cel puţin unsprezece persoane au fost rănite într-un incident armat produs în cursul nopţii de miercuri spre joi într-un bar din sudul statului american California, au anunţat serviciile de pompieri şi poliţia, informează joi France Presse.

Incidentul a avut loc la “Borderline Bar and Grill” din localitatea Thousand Oaks, o suburbie rezidenţială a oraşului Los Angeles, unde avea loc o petrecere studenţească, au declarat sursele citate, fără a preciza circumstanţele.

“Pompierii au intervenit la locul unde a fost raportat un schimb de focuri” cu “câţiva răniţi”, a indicat serviciul de incendii al comitatului Ventura pe Twitter. Operaţiuni de “securizare” a locului sunt în desfăşurare.

Poliţia locală a anunţat la rândul său cel puţin unsprezece răniţi.

Potrivit Los Angeles Times, care citează un responsabil al serviciilor de securitate, cel puţin treizeci de focuri au fost trase.

Un martor neidentificat citat de cotidian a declarat că un bărbat a intrat în bar în jurul orei 23.30 şi a început să tragă cu un “pistol negru”.

“A tras de multe ori, de cel puţin treizeci de ori, am auzit încă focuri de armă în timp ce toată lumea a părăsit barul”, a adăugat acest martor citat de LA Times. AGERPRES

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza