full screen background image

Propunerea săptămânii 05 – 11 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALINA EREMIA – Tatuaj

Talentata Alina Eremia a lansat o altă piesă captivantă, în care își deschide sufletul și pe care a compus-o alături de Dorian Oswin & Mihai Gruia. Single-ul “Tatuaj” a fost lansat direct cu un videoclip de imagine și surprinde o latură mai puțin pozitivă a vieții, referitoare la acele povești de iubire care lasă urme adânci atunci când se încheie. “Oamenii lasă tatuaje, permanente, pe suflet!” a transmis artista, odată cu lansarea piesei ce poate intra și în playlsit-ul VIVA FM. Tot ce trebie să faci este să votezi!

  • DUA LIPA FT. DIPLO – Electricity

O abordare nou-nouță asupra unei piese ne este adusă în atenție de către Dua Lipa. Artista a colaborat cu Silk City, duo-ul format din Diplo și Mark Ronson pentru piesa “Electricity”, în clipul căreia aceasta apare, de altfel, cu o perucă blondă ce a făcut senzație. Senzualitatea și energia se îmbină perfect și de această dată, “Electricity” fiind dovada clară a faptului că Dua Lipa este o artistă completă. Pe lângă impresiile pozitive ale criticilor și etuziasmul fanilor, artista pare să se afle într-o perioadă prielnică. Așadar, dacă vrei să asculți “Electricity” la VIVA FM, votează!

 

  • ZEDD FT. ELLEY DUHE – Happy Now

Cea de-a treia recomandare a săptămânii este semnată de Zedd și Elley Duhe și reprezintă varianta acustică a piesei “Happy Now”. Această versiune este de o sensibilitate aparte și chiar dacă a eludat o serie dintre elementele electronice ale piesei inițiale, reușește să transmită din plin un mesaj încărcat de semnificații. La origine o baladă pop dedicată perioadei de după despărțire, “Happy Now” are șansa de a intra în playlist. Votează!

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza