full screen background image

Ford a publicat prima imagine teaser a noului SUV electric Ford, inspirat din designul lui Mustang

Este primul model dezvoltat de noua divizie Ford Team Edison, creată special pentru dezvoltarea mașinilor electrificate destinate piețelor din toată lumea. Darren Palmer este directorul Departamentului de Dezvoltare Produs în cadrul Ford Team Edison, o echipă multifuncțională dedicate, care are sediul în centrul orașului Detroit.

Echipa a primit dreptul de a lucra într-un mod complet diferit si inovator în cadrul Ford, scopul fiind dezvoltare a unei masini electrice creata pentru o piată aflată în crestere exponentială.
Echipa Edison a fost desemnată să găsească solutii rapide care să rezolve atât problemele comune, cât și provocările unice ale fiecărei piețe indivi duale. De aceea, Team Edison încurajează creativitatea și bogăția de idei, abordând, printr-o o strategie revolutionară, dezvoltarea produselor prototip. Putând fi dezvoltate mai rapid, prototipurile sunt încurajate chiar si dacă nu reprezintă o copie fidelă a produsului final și sunt construite din materiale precum cartonul. Această strategie permite o flexibilitate mai mare de a studia si de a genera elemente de design cu adevărat intuitive si inovatoare.

”Clienții masinilor electrice cumpără mașini ale viitorului, iar echipa noastră este concentrată 100% nu doar pe dezvoltarea mașinilor pe care aceștia le vor iubi, ci si pe construcția unui întreg ecosistem electric ce va putea functiona ireproșabil ,, spune Palmer.

SUV ul electric inspirat din designul lui Mustang va fi disponibil începând cu anul 2020, iar autonomia prevăzută va fi de 482 de kilometri. Ford investește 11 miliarde de dolari în acest proiect si plănuiește să ofere 16 masini complet electrice într-un portofoliu global care va connine 40 de vehicule electrificate în 2022.
Magazinul online Catalog.Altgradauto.ro care este Ford partner va lista de asemeni piese auto Ford, pentru aceste modele putând fi cumpărate o dată cu vânzarea mașiniilor în România. Stocurile pot fi urmărite în timp real online, promoții la piesele originale Ford prin rețeaua Ford Romania. De asemenea se pot accesa stocurile și altor depozite de Ford pentru aprovizionarea în cel mai scurt timp și livrare către client. Este un pas important spre dezvoltarea comerţului online de piese auto Ford din România.

Magazinul a luat naștere din însăși pasiunea de Ford în anul 2008, toți angajații firmei sunt posesori de
mașini adresate strict unei clientele cunoscătoare, Fiesta St 150, Focus St 170, Mondeo ST220.

Considerăm că ne facem treaba mai bine față de restul, tocmai datorită pasiunii și devotamentului de care
dăm dovadă, iubim marca Ford, iubim tradiția Ford, iubim tot ce înseamnă piese auto Ford și apreciem
calitatea și eforturile deosebite ale echipei de producție și dezvoltare Ford în vederea ridicării standardelor la nivel superior, mai mult decât premium, maximul de calitate posibil.

Listarea produselor cu detalii și poze HD s-au fcut manual pe baza programului Ford Microcat. Cu această certificare încercăm să schimbăm percepţia oamenilor asupra seriozităţii si corectitudinii celor care activează în acest domeniu. Identificarea pieselor auto Ford într-un mod rapid, dar şi corect, este esenţială în îmbunătăţirea relaţiei cu clientul, iar cu ajutorul acestei baze de date, specialiştii Catalog.AltgradAuto.ro identifică mult mai uşor si mai sigur piesa de schimb de care are nevoie clientul cu autoturism FORD!

 

comments

comments