full screen background image

AUDIO. Despre valorile europene și tiparul cultural în care sunt adesea percepute, cu Vasile Asandei, directorul ADR Nord Est

În contextul unor discuții din spațiul public care pun din ce în ce mai mult în valoare un euroscepticism, de cele mai multe ori, irațional, Cheia Succesului vă propune o temă exact pe această direcție. Directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est, Vasile Asandei, a fost invitatul lui Călin Bîrleanu, pentru a discuta despre tiparul cultural prin care este înțeles spațiul european.

”Există o categorie importantă de oameni care cred încă în apartenența la Europa și care contribuie la evoluția ei în mod concret”, a afirmat Vasile Asandei. ”Putem influența inclusiv politica politica Europei prin modele gândite strategic”, un exemplu în acest sens fiind Strategia de Specializare Inteligentă, pornit cu resurse proprii ADR Nord-Est.

Despre cercetare și implemetare, rezultate concrete și vizibile în urma proiectelor ivovatoare, finanțate, puteți afla mai multe ascultând emisiunea.

 

 

comments

comments