full screen background image

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică, desfășurată de polițiști în Rădăuţi

Poliția municipiului Rădăuți a organizat și desfășurat, duminică, o acțiune în sisteme integrat pe raza de competență, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, la care au cooptați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 126 de autoturisme și au fost legitimate 142 de persoane.

Polițiștii au constatat 3 infracțiuni, toate la Legea nr.84/1998, privind punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.890 de lei.

De asemenea, ai fost ridicate bunuri în vederea efectuării cercetărilor, în valoare de circa 1.500 de lei, constând în articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri de diferite mărci.

În jurul orelor 10.00, în spațiul amenajat pe strada Tolocii din municipiul Rădăuţi a fost identificat un localnic, de 38 de ani, care efectua acte de comerț cu produse industriale expuse spre vânzare pe o tarabă, fără a deține documente de proveniență. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” și s-a dispus confiscarea bunurilor, existând suspiciuni că ar fi contrafăcute.

comments

comments