full screen background image

Accident în Drăgoiești, provocat de un sucevean care conducea cu alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat

În cursul după-amiezii de duminică, ora 15.02, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Drăgoiești, un autoturism a fost avariat de un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce efectua manevra de mers înapoi în fața căminului cultural din comuna Drăgoiești, un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Suceava, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu autoturismul aparținând unui localnic și parcat regulamentar, după care, a plecat de la fața locului.

Din accident, nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autoturisme.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, bărbatul de 54 de ani a fost identificat pe raza comunei Drăgoiești și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments