full screen background image

Accident în sensul giratoriu din faţa Bazarului, provocat de un şofer care conducea cu alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Joi, în jurul orei 21.10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, ajuns în intersecţia cu sens giratoriu din faţa Complexului Comercial „Bazar”, un localnic, de 34 de ani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers.

Astfel, a izbit în spate o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat, de 55 de ani, tot din municipiul Suceava, care circula pe banda a doua, în aceeaşi direcţie de mers.

Din accident, nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două vehicule.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în cazul bărbatului de 55 de ani, şi de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul celui de 34 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments