full screen background image

Propunerea săptămânii 22 – 28 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LUKAS GRAHAM – Love Someone

Nu este străin de succes, așa cum nu îi sunt străine nici lucrurile cu adevărat importante. Danezul Lukas Graham a vorbit pe larg despre ce l-a inspiriat pentru superba piesă “Love Someone”. Viața de familie în varianta completă, iubirea și siguranța sentimentelor frumoase, alături de conștientizarea realistă a trecerii timpului sunt doar câteva dintre elementele pe care Graham a încercat să le surprindă în această piesă. “Nu m-am mai gândit la iubire în felul acesta. Nu m-am gândit la iubire ca la o constantă a vieții. Poți multiplica iubirea.“ a transmis el într-un interviu. Piesa este inclusă pe cel de-al treilea album al artistului, intitulat“The Purple Album” și poate ajunge și în playlist-ul VIVA FM. Votează!

  • SHAWN MENDES FT. ZEDD – Lost In Japan

De la versiunea originală a piesei “Lost In Japan”, lansată în prima parte a acestui an, vine și varianta unui remix plin de energie realizat de Zedd. “Lost In Japan” este piesa extrasă de pe cel de-a treilea material discografic lansat de Shawn Mendes iar actuala varaintă, care aduce ritmuri suplimentare de R&B, pare să fie o adaptare potrivită pentru o piesă și așa extreme de catchy. Inspirația canadianului Shawn Mendes pentru varianta originală pare să fi venit de la nimeni altul decât Justin Timberlake iar percepția generală referitoare la piesă sugerează o oarecare maturitate a artistului. Piesa “Lost In Japan” are șansa să intre în playlist-ul nostru într-o variantă energică, ce generează numai stări pozitive, astfel că se va auzi mai des la VIVA FM, dacă va primi suficiente voturi.

 

  • VANOTEK – Love Is Gone

Reușim să avem în vedere și cele mai noi lansări muzicale, drept pentru care cea de-a treia propunere pe care o facem în această săptămână este semnată de Vanotek. Artistul din Republica Moldova a colaborat cu britanicul Bryn Christopher, compozitor de success, pentru piesa “Love Is Gone”. “Este o piesă pe care am compus-o în cadrul unei sesiuni pe care am avut-o la Londra cu Bryn Christopher. Eu aveam instrumentalul, iar el a venit cu versurile și linia melodică. Am fost foarte încântat de rezultat și am știut că va fi următorul meu single”, transmitea Vanotek. Desigur, tema principală a piesei este iubirea pierdută și toate schimbările ce survin într-o astfel de situație, dar nu lipsesc totuși momentele fericite de care unii reușesc să își amintească. Dacă vrei să descoperi o altă perspectivă asupra dragostei, votează piesa “Love Is Gone” dându-i astfel șansa de a intra în playlist-ul VIVA FM.

comments

comments