full screen background image

Peste 400 de posturi disponibile la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

AJOFM Suceava organizează vineri, 19 octombrie, la Iulius Mall Suceava, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul are loc simultan și la sediile Punctelor de lucru din localitățile Fălticeni și Cîmpulung, precum și la casa Germană din Rădăuți.

Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.

“Informarea mediului sucevean de afaceri cu privire la organizarea acestui eveniment a început deja, 40 de angajatori suceveni, la care se vor adaugă și cei cu sediul în localitățile din județ, oferă peste 400 de locuri vacante pentru diverse calificări și niveluri de studii.

Oferta se structurează în funcție de nivelul studiilor și calificările deficitare pe piața locală a muncii, varietatea ocupațiilor solicitate de angajatori fiind o motivație pentru a participa la interviurile de angajare.

Confirmările continuă să vină, iar formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până pe data de 18 octombrie, ora 16″, a precizat Directorul Executiv al AJOFM Suceava, Dănuț Mihai Burgheaua.

La Dimineți Animate a fost prezentă Anca Capverde, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Suceava, care ne-a adus mai multe detalii despre bursa locurilor de muncă.

Anca Capverde: ”Este într-adevăr o ofertă de toamnă bogată, o ofertă în locuri de muncă pe record, am putea spune, pentru că la confirmările pe care le-am primit până acum, vom limita data, ora la care vom închide ofertele pentru bursă. Confirmările au fost neașteptate, a trebuit să ne gândim cum reamenajăm spațiul pe care îl avem la dispoziție. Angajatorii au o mare nevoie de forță de muncă, de personal de toate nivelurile.”

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza