full screen background image

Lucrările la şoseaua de centură a Rădăuţiului continuă în ritm susţinut

Vineri, 19 octombrie, în ședința extraordinara a Consiliului local Rădăuți, care a decurs fără probleme sub conducerea președintelui de ședință, viceprimarul Bogdan Loghin, au fost aduse ,i unele precizări referitoare la proiecte în curs de derulare.

Consilierul Florin Preda a anunțat că a fost autorizată de către minister cererea de finanțare pentru GAL Urban Rădăuți, pentru suma de 7 milioane de euro.

Primarul Nistor Tătar a anunțat că încep lucrările la pista de atletism, vineri fiind ultima zi de depunere a contestațiilor, pistă modernă care va fi făcută în urma unei sponsorizări în valoare de 150 de mii de euro din partea unei firme private.

De asemenea, primarul municipiului Rădăuți a anunțat că, pentru lucrările de finalizare a Școlii Generale nr.6 Rădăuți, au fost două licitații pe SEAP, la care nu s-a prezentat nimeni, în curând urmând o a treia licitație.

upă ce lucrările la Școala Generală nr 6 vor fi finalizate, firma Egger va sponsoriza achiziţionarea mobilierului din școală.

Primarul Tătar a anunțat că, săptămâna trecută, au fost luate toate avizele pentru bazinul de înot care se va face la Rădăuți, iar anul viitor la Școala Generală nr 1 Gheorghe Popadiuc se va face un teren de sport tip balon.

Totodată, edilul radauțean a anunțat că lucrările la șoseaua de centură avansează în ritm crescut, invitând și consilierii locali să meargă la fața locului, să vadă stadiul lucrărilor.

De altfel, mulți dintre consilieri au onorat această invitație imediat după terminarea ședinței.

comments

comments