full screen background image

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, pe 19 octombrie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava organizează vineri, 19 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

În reşedinţa de judeţ, acţiunea are loc la Iulius Mall, la parter, în zona liftului panoramic, începând cu ora 10.00, la manifestare fiind aşteptaţi să participe candidaţi cu diverse calificări şi experienţe profesionale.

Evenimentul se desfăşoară, simultan, şi la sediile punctelor de lucru ale AJOFM din Fălticeni şi Cîmpulung Moldovenesc, precum şi la Casa Germană din Rădăuți, agenţilor economici oferindu-li-se posibilitatea să angajeze tineri ai promoţiei 2018, dar nu numai.

Şi-au confirmat prezenţa peste 20 de angajatori, în bazele de date ale AJOFM fiind înscrişi aproximativ 600 de absolvenţi.

Manifestarea este deschisă tuturor persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație şi de anul absolvirii studiilor.

Candidaţii pentru slujbele vacante oferite la Bursă vor primi suport şi orientare pentru a se prezenta la interviu, precum şi iniţiere în instrumente și tehnici aplicate de căutare a unui loc de muncă.

Alături de ofertele de pe plan local, persoanele interesate vor putea solicita consiliere pentru locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

comments

comments