full screen background image

Amenzi şi permise ridicate, după controale desfășurate de poliţiştii suceveni

În perioada 12 – 14 octombrie, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acţiuni tematice pe raza județului, pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Au fost testați cu aparatul etilotest 512 conducători auto, fiind constatate 3 infracţiuni și aplicate 134 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 50.075 de lei.

De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

 

În aceeaşi perioadă, poliţiştii suceveni au organizat şi acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Cu această ocazie, au fost constatate 5 infracţiuni rutiere și au fost aplicate 441 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 197.927 de lei.

În plus, au fost reținute 43 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

 

Pe 13 şi 14 octombrie, Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, în cadrul căreia s-a constatat o infracţiune și au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.190 de lei.

De asemenea, a fost reținut un permis de conducere.

comments

comments