full screen background image

Vichentie Popescu și Dorin Goian, preşedintele şi antrenorul echipei de fotbal CSM Bucovina Rădăuți, la Radio VIVA FM!

Vineri, 12 octombrie, în cadrul emisiunii sportive de la Viva Fm Rădăuți au fost invitați reprezentații echipei de fotbal CSM Bucovina Rădăuți – Vichentie Popescu, președintele clubului, și Dorin Goian, cel care, alături de Daniel Bălan, antrenează echipa reprezentativă a municipiului Rădăuți.

Încă de la început s-a vorbit despre parcursul foarte bun al echipei în Cupa României și în campionat.

De altfel, doar un minut a despărțit echipa rădăuţeană de o calificare istorică în dauna echipei de Liga I, GAZ Metan Mediaș, care a reușit egalarea în prelungirile jocului, câștigând ulterior la loviturile de departajare.

Președintele clubului, nea Titi, așa cum îl cunosc toți oamenii de fotbal din județ, a subliniat ajutorul necondiționat pe care cubul îl are din partea Consiliului Local Rădăuți și a primarului Nistor Tătar, sprijinul transportatorilor locali, care au ajutat clubul, menționând faptul că toți jucătorii sunt cu plata salariilor şi a primelor la zi, conducerea asigurând astfel un climat propice desfășurării activității sportive.

Dorin Goian a mulțumit și el factorilor locali pentru sprijinul pe care îl acordă fotbalului, declarând totodată că este satisfăcut de rezultatele echipei, rezultate la care se aștepta după felul în care s- au pregătit jucătorii.

Antrenorul CSM-ului şi-a lăudat elevii, reliefând faptul că majoritatea sunt foarte tineri, că li se dă tuturor șansa să joace, în lot nefiind titulari și rezerve, totul depinzând de felul în care se pregătesc.

Atât președintele clubului, cât și antrenorul, au speranța că în curând se vor construi vestiare noi la stadion, va fi finalizată pista de atletism și sunt promisiuni că și terenul doi vă fi acoperit cu suprafață de joc sintetică.

Cel mai titrat fotbalist sucevean, Dorin Goian, a rememorat și câteva din perioadele sale de jucător, amintind de perioadele petrecute la Asteras Tripoli și Glasgow Rangers.

Un capitol aparte a fost și echipa națională a României, cu care a participat la Euro 2008, şi regretul pierderii barajului cu Grecia pentru turneul final al Campionatului Mondial, care ar fi fost încununarea carierei sale de jucator, carieră cu cifre impresionante, care cu greu vor putea fi egalate de un fotbalist sucevean.

Ambii oficiali ai CSM Bucovina Rădăuți au declarat că așteaptă cu incredere viitoarele meciuri ale echipei, următoarea întâlnire cu spectatorii rădăuţeni fiind pe 20 octombrie, de la orele15.00, atunci când pe Stadionul Municipal din Rădăuți va sosi Ceahlăul Piatra Neamț.

comments

comments