full screen background image

Mirela Retegan: ”Există niște cornete. Și ele au putere. Iar Gașca Zurli ia ”Puterea Cornetelor” și o împrăștie prin toată Rămânia. Din 4 octombrie. Atențiune! 11 orașe se află pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”

Mirela Retegan, om de radio, fondatorul celui mai mare teatru privat de copii din România, care a dus dragostea pentru copilul său la nivel de fenomen naţional, numindu-l „Gaşca Zurli“, a intrat în direct cu Iulia Sîrghi.

Am discutat despre noul spectacol marca Gașca Zurli – “Puterea Cornetelor”.

Din 4 octombrie, în 11 orașe, toată România Zâmbește! 🙂
Puterea Cornetelor este o poveste scrisă de Mirela Retegan în care ne mai dă nouă adulților o lecție de viață cu siguranță.

Toamna aceasta ne jucăm! Cu zâmbetul pe buze. Pentru că atunci când zâmbești totul se întâmplă mai ușor, pentru că greșelile ne sunt mai repede iertate și putem obține mult mai ușor ceea ce ne dorim, indiferent că este vorba despre zâmbetul copiilor sau cel al oamenilor mari.

Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoțională, un joc al valorilor umane, cu care Gașca pleacă în turneu toamna aceasta.

Spectacolul le reamintește spectatorilor prezenți, părinți, copii și bunici, cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Gașca Zurli reușește să facă ceva miraculos: să transforme pur și simplu părinții și să îi aducă în lumea copiilor: la fiecare spectacol vedem adulți care cântă cu zâmbetul pe buze din toți plămânii alături de copiii lor, ținându-i în brațe sau pe umeri. Este un sentiment unic ce nu poate fi descris în cuvinte.

Fenomentul Zurli se trăiește, se simte, nu se înțelege altfel!

Ascultați interviul cu Mirela Retegan, mai jos:

comments

comments