full screen background image

Referendum Familie – Preotul Constantin Sturzu (Mitropolia Moldovei şi Bucovinei): S-a pierdut doar o bătălie, nu şi războiul

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, preotul Constantin Sturzu, a declarat, luni, că prin invalidarea referendumului pentru familie “s-a pierdut doar o bătălie, nu şi războiul”.

Constantin Sturzu a scris pe pagina sa de Facebook că referendumul le-a oferit românilor şansa ca, poate pentru prima dată în istorie, să acţioneze preventiv în faţa unui “pericol uriaş”.

“Dar se pare că nu recunoaştem o agresiune/ o problemă decât atunci când deja ne muşcă de nas. Şi adesea prea târziu. Celor care continuă să susţină că subiectul ridicat de referendum nu e unul real – deşi sunt nenumărate argumente în acest sens -, le va da o replică şirul de evenimente care va urma. Din păcate! De ce credeţi că în diaspora s-a stat ore în şir la rând pentru a vota? Ştiu ei mai bine ce e acolo – în ‘raiul’ ideologiei sexomarxiste – şi ce urmează să vină şi peste noi”, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

El a precizat că îşi încheie postarea într-un mod optimist.

“Dar nu pot să nu închei optimist. S-a pierdut doar o bătălie, nu şi războiul. Să nu se aştepte că vom ceda ceva atunci când vine vorba de credinţă, de familie, de copii. Ca oameni, putem fi puşi la pământ. Dar înfrânţi – niciodată! Atunci când eşti cu Dumnezeu, toate înfrângerile se preschimbă, mai devreme sau mai târziu, în victorii! Votul din ultimele două zile ne oferă încă un motiv să ne punem toată nădejdea doar în El”, a afirmat preotul Constantin Sturzu. AGERPRES

comments

comments