full screen background image

Despre tenisul de masă rădăuţean, cu Cristian Aanei și Claudel Petrescu!

Vineri, 5 octombrie, la emisiunea cu tematică de sport de la Viva Fm Rădăuți s-a discutat despre tenis de masă, un sport din ce în ce mai popular la nivel global, împreună cu invitații Cristian Aanei și Claudel Petrescu.

Cristian Aanei și Claudel Petrescu, “Diucu”, așa cum îl cunosc iubitorii tenisului de masă, sunt doi practicanți pasionați ai acestui sport, ambii participanți în turneul național Amatour cu rezultate bune.

De altfel, în urma turneelor la care au participat, Diucu Petrescu a acumulat deja punctele necesare pentru participarea la turneul final care va avea loc în noiembrie, la Alba Iulia.

Cei doi au fost și organizatori ai turneului Amatour de categorie A de la Putna, turneu care s-a bucurat de un real succes și la care Viva Fm a fost partener media.

S-au evidențiat și performanțele tenisului de masă românesc, unde echipa națională feminină este campioană europeană en-titre, iar la campionatul european recent încheiat România a obținut medalia de argint la simplu băieți, după o pauză de aproape 50 de ani.

Cristian Aanei, care este și viceprimarul comunei Putna, a anunțat că la Putna se va înființa un club de tenis de masă și așteaptă ca toți copiii care doresc să practice acest sport să vină să îl practice, în cele mai bune condiții, în Putna fiind dată în folosință anul trecut o sală de sport nouă, ultramodernă!

Următoarele turnee Amatour vor avea loc săptămâna viitoare la Botoșani și Comănești, la cel din urmă fiind înscriși si invitații emisiunii de astăzi.

comments

comments