full screen background image

NICO a fost LIVE la VIVA FLASH: despre ,,Nebuni îndrăgostiți”, Cerbul de Aur și surpriza din luna octombrie!

Nico a avut un an plin de activități, de la teatru la concerte, la Cerbul de Aur, lansări de piese și pregătirea unui festival dedicat lui Dan Spătaru, artista reușește să facă față cu brio tuturor, ba chiar acordă timp și familiei și sportului. Prezentă prin legătură telefonică directă la VIVA FLASH, chiar de la sala de sport, Nico ne-a acordat câteva minute în care ne-a povestit cum reușește să se împartă între atâtea activități și să își și păstreze zâmbetul pe buze: ,,Este solicitant, dar sunt bucuroasă că am atât de multă activitate. La urma urmei, suntem artiști și facem ceea ce ne place și la ce ne pricepem cel mai bine”, spune ea.

Referitor la Cerbul de Aur, Nico declară că ,,nu a arătat nicicând mai bine, mă simțeam în altă țară. Am repetat 2 săptămâni, iar interpretarea mea a fost 90% la fel ca cea din 2003 când am cântat ultima oară această piesă, spun 90% datorită emoțiilor care m-au năpădit pe scenă”.
Ultima piesă lansată de Nico este ,,Nebuni îndrăgostiți”, o piesă de dragoste al cărei videoclip a fost filmat în Bulgaria și care încă se bucură de succes. Pentru anul viitor Nico ne promite un nou album, dar până atunci, luna octombrie este luna în care Nico va lansa o nouă piesă, despre care puteți afla mai multe ascultând interviul în varianta integrală:

comments

comments