full screen background image

Spectacolul “Elida: Asociația Artiștilor Anonimi”, la USV, pe 4 octombrie

În data de 4 octombrie, de la orele 19:00, Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, sala Auditorium “JOSEPH SCHMIDT”, împreună cu ”Teatrul Din Mansardă”, vă așteaptă la spectacolul “Elida: Asociația Artiștilor Anonimi”, scenariu, regia și ilustrația muzicală – Florin Antoniu, producător – Cristian Hriscu Badea.

”Teatrul Din Mansardă” este, înainte de toate, un teatru independent, înființat de Delia Hriscu Badea și de Cristian Hriscu Badea, doi oameni pasionați, din domeniul artei teatrale.

Cristian Hriscu Badea: ”Universitatea de Arte George Enescu din Iași, Facultatea de Teatru, a fost eprubeta în care a pornit reacția chimică ce se va numi 18 ani mai târziu Teatrul Din Mansardă. Gândul de a începe ceva pe cont propriu ne-a urmărit însă multă vreme, iar în vara anului 2017 s-a concretizat. Așa că am pus cap la cap experiența comună din facultate, experiența Deliei ca actriță profesionistă și a mea într-o companie de calibrul Ubisoft și am scos la lumină ”Teatrul din Mansardă” Așa a apărut ”ELIDA – Asociația Artiștilor Anonimi”, în regia lui Florin Antoniu, un regizor talentat, serios, cu un portofoliu de peste 40 de piese puse în scenă, care a semnat și scenariul și ilustrația muzicală a piesei, cu Delia Hriscu-Badea în rolul ELIDEI.”

“<<Elida, personajul acestei monodrame, este o actriță trecută de prima tinerețe care, în așteptarea distribuirii în rolul la care a visat toată viața artistică, Ofelia din Hamlet, isi rememoreaza cariera de la rolurile de compoziție la cele de comedie, trecand de la furie la extaz, de la lacrimi la râs molipsitor, de la umbre la lumină, de la tăcere la cuvânt revelator.
<<Asociația Artiștilor Anonimi>> este o oglindă a neîmplinirii în viața teatrală – si nu numai – unde talentul, pasiunea și dragostea pentru scenă, nu sunt întotdeauna apreciate la justa lor valoare și nu reprezintă garanția succesului în carieră. O piesă despre regrete și neîmpliniri, despre bucurii și dorințe ascunse, despre speranță, despre viața în anonimat.”

Spectacolul a primit premiul “Best One Man Show” la Festivalul Internațional de Teatru Independent – Constanța – FITIC 2017.

Biletele se pot procura on-line de pe www.ccs-sv.ro, sau www.biletesuceava.ro. Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon: 0752 092 606.

”E nevoie să scoatem la lumină talente, actori care au fost lipsiți de șansă. Asta trebuie să facă teatrul independent: să-i caute și să-i pună în valoare pe cei care își doresc să facă meseria asta, care au și voință și talent, dar nu și-au găsit locul. Cred că teatrul independent, iar pentru cei care nu mai suportă poate termenul de independent, teatrul cu capital privat POATE și TREBUIE să devină un competitor serios și de calitate.” (TEATRUL DIN MANSARDĂ)

comments

comments