full screen background image

Propunerea săptămânii 01 – 07 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DEAN LEWIS – Be Alright

Interpretul și compozitorul australian Dean Lewis pregătește cu seriozitate lansarea albumului de debut, al cărui single principal este chiar piesa pe care o propunem astăzi. “Be Alright” surprinde încă de la primele note muzicale prin claritate și sinceritate dar și printr-o evidentă notă de tristețe și o pregnantă vulnerabilitate, ambele provenind de la o poveste de dragoste încheiată. “Îmi place la nebunie să fac versiuni acustice pentru piesele mele pentru că asta arată cum sunau atunci când au fost scrise”, spunea Dean Lewis. Așa cum transmitea chiar artistul, nu ar trebui totuși să fim foarte îngrijorați din cauza tristeții pe care o transmite piesa. Aceasta este într-adevăr despre despărțire dar și despre speranță și încrederea că, până la urmă, toate problemele se rezolvă. Dacă nota de pozitivism a zilei se potrivește perfect cu vocea lui “Dean Lewis” , te încurajăm să votezi piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

  • JP COOPER FT. MAIL KOA – All This Love

Cea de-a doua propunere din această săptămână ne aduce mai aproape o versiune aparte a piesei “All This Love”. Aparținând senzației britanice JP Cooper și angrenând-o în acest demers și pe talentata Mail Koa, piesa reunește două voci care sună foarte bine individual dar care, în duet, alcătuiesc o îmbinare de excepție. “All This Love “ pare să evidențieze o dragoste nemărginită, un sentiment mai puternic decât orice altceva și care acaparează totul în jur, fără să țină cont de piedici. În ceea ce privește piesa și, desigur, cu referiri și la simpaticul videoclip, JP Cooper transmitea: “Când am înregistrat-o am ales să folosim din plin sunete morbide, backing vocals şi câteva efecte speciale” a transmis acesta. Așadar, “All This Love” poate ajunge și în playlist-ul nostru. Votează!

 

  • DAN BALAN – Numa Numa 2

După o perioadă fără prea multe pauze, aflăm că tocmai din 2005, când piesa “Dragostea din Tei” făcea senzație, provine “inspirația” lui Dan Bălan pentru noua creație. Artistul a lansat practic o continuare a piesei, cu tot cu un videoclip filmat tocmai în Uganda . Interpret, compozitor și producător, Dan Bălan a mărturisit că ideea acestei piese i-a venit atunci când a dat, întâmplător, peste niște filmulețe cu o serie de copii din Uganda care nu făceau altceva decât să transmită energie pozitivă: “Dansau cu atâta viață și energie, că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul Numa Numa 2. De 15 ani cânt acest refren cu Dragostea din tei și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când începe «Ma Ya Hi… Ma Ya Hu». Am hotărât să folosesc această energie, dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018”, a transmis Dan Bălan. Astfel, chiar și în sezonul de toamnă, energia poate să devină contagioasă. Dacă vrei să auzi piesa mai des în playlist-ul VIVA FM, te invităm să o votezi la categoria “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments