full screen background image

Pe 2 octombrie începe umplerea instalațiilor de încălzire din municipiul Suceava

Furnizorul de energie termică în sistem centralizat în municipiul Suceava, firma “Thermonet”, anunţă că, începând de marţi, 2 octombrie, se va proceda, etapizat, la umplerea instalațiilor pentru efectuarea probelor de presiune ”la rece ”, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2018-2019.

Directorul Thermonet, Mugur Corlăţan, îi roagă pe beneficiarii de agent termic care au intervenit în instalațiile interioare să ia măsurile ce se impun pentru a preveni eventualele inundații și a daunelor materiale ce se pot produce.

De asemenea, Corlăţan solicită asociaților de proprietari să comunice înainte de începerea furnizării încălzirii în municipiul Suceava imobilele în care au avut loc deconectări sau reconectări care au produs modificări ale instalațiilor interioare de încălzire, în vedrea realizării echilibrărilor hidraulice.

În scopul remedierii operative a eventualelor situații ce pot apărea in sistemul centralizat de termoficare, beneficiarii de agent termic pot să contacteze personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare, la numărul de telefon 0230 520 924.

comments

comments