full screen background image

O cisternă s-a răsturnat pe calea ferată, la Iacobeni

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 502 este oprită între staţiile Vatra Dornei şi Iacobeni, judeţul Suceava.

Oprirea este cauzată de un accident, după ce un autocamion care se deplasa pe DN 17 a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în gabaritul căii ferate, între staţiile Iacobeni şi Argestru.

Conducătorul auto a fost rănit în urma accidentului.

La locul accidentului intervin militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, sprijiniţi de un echipaj al ambulanţei.

Traficul rutier pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei nu este afectat.

“La faţa locului se află reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestui incident, precum şi echipele de specialişti care vor interveni cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea autocamionului şi eliberarea căii ferate. Vă asigurăm că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuităţii traficului feroviar până la finalizarea intervenţiei şi redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă”, precizează reprezentanţii CFR.

Trenul IR 1833, care circulă pe relaţia Iaşi – Timişoara Nord, a fost oprit (ora 10:38) în staţia CF Iacobeni şi aşteaptă redeschiderea circulaţiei.

comments

comments