full screen background image

Bărbat prins cu un pistol asupra sa, după ce a trecut strada pe “roşu” şi a fost lovit de o maşină

Miercuri, în jurul orei 18.24, în timp ce conducea autoturismul pe strada Piaţa Republicii, din orașul Gura Humorului, un bărbat, de 22 de ani, din orașul Frasin, a surprins și accidentat ușor un localnic, de 31 de ani.

Humoreanul era angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, dar pe culoarea roşie a semaforului electric destinat pietonilor.

Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat asupra victimei un pistol cu gaze, prevăzut cu încărcător, dar fără muniție, bărbatul declarând faptul că a pierdut documentele de achiziționare a armei.

În urma verificările efectuate în bazele de date, polițiști au constatat faptul că bărbatul nu este autorizat pentru deținerea, portul și folosirea de arme și muniții.

În cauză s-a întocmit dosar penal. sub aspectul comiterii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și „contrabandă calificată”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments