full screen background image

Bărbat prins cu un pistol asupra sa, după ce a trecut strada pe “roşu” şi a fost lovit de o maşină

Miercuri, în jurul orei 18.24, în timp ce conducea autoturismul pe strada Piaţa Republicii, din orașul Gura Humorului, un bărbat, de 22 de ani, din orașul Frasin, a surprins și accidentat ușor un localnic, de 31 de ani.

Humoreanul era angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, dar pe culoarea roşie a semaforului electric destinat pietonilor.

Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat asupra victimei un pistol cu gaze, prevăzut cu încărcător, dar fără muniție, bărbatul declarând faptul că a pierdut documentele de achiziționare a armei.

În urma verificările efectuate în bazele de date, polițiști au constatat faptul că bărbatul nu este autorizat pentru deținerea, portul și folosirea de arme și muniții.

În cauză s-a întocmit dosar penal. sub aspectul comiterii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și „contrabandă calificată”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza