full screen background image

1.000 de amenzi aplicate şoferilor, după 3 zile de controale ale poliţiştilor

În perioada 21 – 23 septembrie, poliţişti rutieri şi cei de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cooperare cu poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Iaşi, Maramureş şi Neamţ, au organizat acţiuni punctuale, în sistem integrat, pe raza județului Suceava, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier şi criminogen ridicat.

În cadrul acțiunii au fost constatate 24 de infracțiuni și au fost aplicate 1.000 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 430.920 de lei.

Polițiștii au reținut 77 de permise de conducere și au retras 33 de certificate de înmatriculare.

Un bărbat, de 28 de ani, din comuna Marginea, a condus autoturismul pe DJ 209G, din comuna Horodnic de Sus, cu viteza de 151 km/h şi a prezentat pentru control, un permis de conducere fals.

Un bărbat, de 48 de ani, din comuna Frătăuţii Vech,i a condus autoturismul pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi, a condus autoturismul pe strada 1 Mai din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat conducând autoturismul pe raza comunei Udești, având o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat, de 32 de ani, din comuna Bogdăneşti, a condus autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Bălcăuţi având dreptul de conduce vehicule suspendat.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza