full screen background image

Despre echipa de futsal Bukovina Vicovu se Jos, cu preşedintele clubului, Cornel Carcea!

Vineri, 21 septembrie, emisiunea cu tematică sportivă realizată la Viva Fm Rădăuți l-a avut ca invitat pe Cornel Carcea, președintele clubului Csat Bukovina Vicovu de Jos.

Echipa Bukovina Vicovu se Jos activează, în premieră. în prima ligă a campionatului național de futsal din România, după ce, în campionatul trecut, a avut un sezon de excepțieşi a promovat.

De altfel, primul meci al sezonului de futsal din România a avut loc la Vicov, în compania campioanei en-titre a ţării, Informatica Timișoara, echipă antrenată chiar de tehnicianul naționalei de futsal a României.

Și primul meci din deschiderea etapei a doua a avut loc, duminică, tot la Vicov, de această dată în compania vicecampioanei României, Auto bergson Deva, o echipă cosmopolită, cu mulți braziliei și portughezi în lot şi cu antrenor spaniol.

Chiar dacă au pierdut ambele meciuri, fotbaliștii bucovineni s-au ridicat în multe momente la înălțimea mult mai titraţilor lor adversari.

Această micuță echipă reprezintă cu cinste județul pe plan național, având totuși un obiectiv realist, rămânerea în prima ligă.

La ambele jocuri Sala de sport din Vicov a fost arhiplină, spectatorii gustând din plin spectacolul fotbalistic.

Formată aproape în totalitate din localnici, formația bucovineană își propune să crească de la meci la meci și să aducă satisfacție suporterilor prin rezultate și calitatea jocurilor.

Cornel Carcea s-a plâns de lipsa de implicare a autorităților locale și județene, în condițiile în care echipa reprezintă comunitatea și județul la nivel național.

Totodată, președintele clubului Csat Bukovina Vicovu de Jos a menționat că antrenorul – jucător Cristian Burlică a fost selecționat în lotul lărgit al României, alți doi copii fiind selecționați în naţionala Under 17 a României.

Viitorul meci pe teren propriu al echipei Bukovina Vicovu se Jos va avea loc pe 10 octombrie, în compania echipei United Galați, ocupanta locului trei în ediția trecută de campionat și finalistă a Super Cupei României.

comments

comments


TAG