full screen background image

Festivalul “Oktoberfest în Est”, în parcul “Ariniş” din Gura Humorului

Prima ediție a festivalului “Oktoberfest în Est” are loc, până pe 23 septembrie, în parcul “Ariniş” din Gura Humorului.

Manifestarea este organizată de Consiliul Județean, Primăria Gura Humorului și Asociația “Produs în Bucovina.”

“Renumitul festival al berii a reușit să adune 10 astfel de evenimente deosebite la Brasov, organizate cu multă pricepere, pentru cei care știu să guste o petrecere adevărată.Îi vom saluta pe invitații de onoare ai evenimentului și ne vom mândri cu oficialitățile, care vor fi prezente la Oktoberfest in parcul Ariniş, în perioada 20-23 Septembrie. Acestea din urmă, ne vor aduce faimă orașului, creând astfel noi punți de legătură cu localități de peste graniță. Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi ca să ciocnească halbe cu berea rece Bermas, regina blondă a Bucovinei, dar şi cu berea germană nefiltrată, alintându-şi papilele gustative cu delicatese nemţeşti precum carnatii Nuremberger Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe, carnatul XXL cu cascaval etc. dar si româneşti precum: celebrii mititei, coaste la gratrar, etc”, precizează organizatorii.

În fiecare seară, atmosfera va fi întreținută de concerte care merg perfect cu o bere bună (Claudia & Die Burzenland Party Band acompaniaţi de alte trupe şi de fanfară) şi specialitățile germane.

În cadrul festivalului, va fi organizat şi concursul „Miss Oktoberfest”, care va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 21:30.

“Miss Oktoberfest vrea să ne arate ca Bucovina are cele mai frumoase făpturi din Romania, așa că va fi chef mare, cu premii speciale. Dacă încă nu v-ați înscris la concurs, încă o puteți face, pentru că nu contează vârsta și nici greutatea, juriul – care va fi publicul, punând accentul pe multe alte calități, pe care orice domniță le are de la Mama Natură”, mai spun organizatorii festivalului.

Marele premiu oferit de Bermas constă în atâta bere cât poate căra întregul grup al celei care va câştiga concursul de frumusețe.

Va mai fi acordat un premiu pentru „Miss popularitate”, constând într-un weekend la munte, şi premiul „Miss Heidi”, constând în vouchere în magazine, oferite de Iulius Mall Suceava.

Bărbații nu au fost uitați și vor fi chemați la concurs. Ei nu trebuie să fie nici vânjoși, nici foarte înalți, nici bărbieriți proaspăt, nici cu mușchii umflați, nici epilați sau pensați, nici directori de firme mari, ci trebuie să aibă chef de viață, să le placă berea cu adevărat, să aibă în public prieteni numeroși pentru o susținere serioasă pentru a putea participa la concursul Regele Berii. Nu o să le pară rău, ba din contră vor fi primii pentru care vor veni și la anul la această competiție inedită.

Concursul pentru desemnarea „Regelui Oktoberfest” va avea loc pe 23 septembrie, de la ora 20:30, iar premiul va fi greutatea în bere a celui care va obține titlul.

“Toată lumea din oraș va fi prezentă aici, sigur veți putea bea o bere cu un fost coleg de bancă din liceu sau cu o cunoștință veche de la barul din cartier. Va fi o atmosferă extraordinară, veți găsi tot ce vă poftește inima în materie de mâncare și băutură, dulciuri și suveniruri. Dacă e septembrie e Oktoberfest! Uitați de foste neserioase și de socrii posomorâți, lăsați copiii cu buncii și beți o bere, două la Oktoberfest!”, încheie responsabilii “Oktoberfest în Est”.

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

 

 

comments

comments