full screen background image

Sâmbătă, 22 septembrie, proiectul ‘’Produse locale pentru localnici’’, realizat de Viva FM, ajunge la cel mai mare târg agricol din regiunea Moldovei- Agralim. În intervalul orar 12:00- 16:00, transmitem Live pe toate frecvențele, de la Festivalul Micilor Producatori, care se desfășoară pe parcursul a două zile – sâmbătă și duminică și reunește mici producători și procesatori locali, interesați să se promoveze și să își vândă produsele.

În cadrul festivalului vor fi organizate, interviuri cu producătorii și cu publicul larg pe diverse teme de susținere a activității lor, și o tombolă la care se vor înscrie producătorii locali, iar câștigătorul va beneficia servicii de promovare în valoare de 1000 de euro, la radio Viva FM.

Echipa Viva FM este prezentă la eveniment pentru a fi mai aproape de producătorii locali participanți la târgul Agralim, pe care dorim să îi susținem cu ajutorul proiectului regional ‘’Produse locale pentru localnici’’. Este timpul să prioritizăm pe lista noastră de cumpărături serviciile și produsele producătorilor locali, iar împreună să ajutăm la crearea unui viitor economic mai bun al comunității. Noi am decis să ne implicăm în dezvoltarea economică
susținând afacerile producătorilor locali și încurajând consumatorii să acceseze serviciile și produsele acestora.

Târgul Agralim, își va deschide porțile în perioada 20-23 septembrie, la Platforma Expozițională Transagropolis din comuna Lețcani, situat la drumul european E583.

Anul acesta AGRALIM va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant, care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri, din sectorul agricol.

Repere importante din programul de evenimente: joi, 20 septembrie 14.00 – 16.00 – Forumul Agricol “Rolul Regiunii de NE în dinamica agricolă a Romaniei”, vineri, 21 septembrie 12.00 – 14.00 – Întâlnirea crescătorilor de animale de rasă din regiunea de Nord – Est, urmată de vizită la fermele de elita din județ, sâmbătă, 22 septembrie 12.00 – 14.00 – Conferința “Accesul și procesatorilor agricoli la piață”.

Dacă nu ajungeți la târgul Agralim, Viva FM vă ține la curent cu noutățile. Ne vom auzi pe frecvențele 105 FM (Iași), 93,7 FM (Suceava), 97,8 FM (Fălticeni) și 90,1 FM (Rădăuți), 103,9 FM (Pașcani), 107,4 (Hârlău), 106,3 FM (Botoșani), 94,7 FM (Piatra Neamț) dar și online pe site-urile noastre.

Viva FM este susținător media principal al acestui eveniment!

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/clubul.agralim/

Pentru alte informații suplimentare, accesează: http://www.agri-events.ro/

comments

comments