full screen background image

XONIA (AUDIO) REVINE DUPĂ O PERIOADĂ DE PAUZĂ CU SINGLE-UL ,,CRAVE YOU”, LA VIVA FLASH!

Invitata de astăzi în cadrul emisiunii VIVA FLASH a fost XONIA, care, după o perioadă în care a lipsit din mediul muzical, revine cu forțe proaspete și cu o piesă pe măsura vibe-ului ei pozitiv! ,,Crave you” este o colaborare cu o echipă de origine franceză, alături de care XONIA pregătește mai multe proiecte muzicale ce urmează a fi lansate.

,,Am avut alte priorități în această perioadă, dar m-am întors mai plină de energie și de dragoste ca niciodată! <<Crave you>> are acel ritm pop pe care eu mi l-am dorit pentru piesa mea, care cred că a început să lipsească în piesele lansate în ultima vreme, e o piesă specială în care mă regăsesc total și sper să vă placă și vouă” declară XONIA.

Videoclipul piesei a fost filmat într-un parc de distracții din București, o locație colorată care ne duce inevitabil cu gândul la distracțiile din perioada verii, din dorinta de a transmite oamenilor că ,,dragostea scoate la suprafață copilul din tine, copilul care știe să trăiască și să se bucure de toate lucrurile simple, fără a pune bariere sau limite”, spune artista.

Despre ce a mai făcut XONIA în această perioadă și multe alte detalii despre această perioadă de promovare a piesei, ascultați în varianta integrală a interviului de mai jos:

.

comments

comments