full screen background image

VIVA FM a participat la turul de informare ”Turist în Dolhești” (foto)

Mirela Nechita, manager „Natallia Decor” Fălticeni, ne-a invitat la Dolhești, în vecinătatea orașului Fălticeni, în acest weekend, la un tur de informare și la un atelier de discuții pentru dezvoltarea turismului rural în Valea Şomuzului.

Am regăsit acolo un popas în trecut: am făcut cunoștință cu meseriile tradiționale de odinioară, am mers împreună la atelierul fierarului și al cojocarului, ne-am oprit și la moara din sat să salutăm al său centenar; am servit bucate alese în inima pădurii de mesteceni, am fredonat refrene de cântec și voie bună alături de Ansamblul “Străjerii” din Dolhești și al lor “Hop așa, tot așa/ Nu te da, nu te lăsa” .

Am avut parte de o șezătoare a vremurilor noastre. Toate acestea au făcut din Dolhești un loc inedit de destinație a turismului rural din România.

Ne-am bucurat că am fost alături de oamenii care văd soluții la orice problemă, am fost acolo unde se fac cele mai bune poale-n brâu, unde limba română este cea mai dulce și unde se zâmbește în orice moment al zilei!

Vă mulțumim pentru un weekend minunat!

Mai jos atașăm fotografii din acest weekend, cu tot ce am descris mai sus. Vizionare plăcută!

comments

comments